Menu Sluiten

Over ons

Wij verkopen winkeldochters, restpartijen, faillissement- en retourgoederen.

Onderstaand een overzicht van de staat van een product

Nieuw : (foto van het product)
Niet gebruikt : (foto van het product)
Eenmalig gebruikt : (demo model, foto's van het product met eventuele opmerkingen)
Gebruikt : (foto's van het product met eventuele opmerkingen)

Verzenden.

Verzenden verloopt via de pakketbezorger van DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Wij verzenden de producten die geleverd worden in de originele doos verpakt in zwart folie. Producten zonder originele doos worden verpakt in een neutrale bruine doos.

Retouren / Afkoelingsperiode

Deze worden alleen geaccepteerd als de producten voldoen aan de volgende voorwaarden.
U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de gehele retourkosten voor uw rekening, mits het geen defect betreft. Wij voorzien u van een retourverzendbon. Bij binnenkomst zal er een controle uitgevoerd worden Wij zullen het factuurbedrag, eventueel minus de verzendkosten, binnen 5 werkdagen na ontvangst crediteren. Hier kunt u een retour aanmelden

Garantie

Garantie kan per aangeboden product verschillen, dit is afhankelijk van meerdere factoren. Omdat wij producten verkopen welke mogelijk eerder bij een klant zijn geweest zijn wij vrij in het bepalen van een garantietermijn. U heeft altijd de resterende fabrieksgarantie. Indien er gebruik moet worden gemaakt van garantie is dat altijd de fabrieksgarantie, deze moet zelf worden geregeld.

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Vul alstublieft een bericht in.

CoolBlack

Postadres:
Allershoeve 36
8052 BB Hattem